MAJLIS AGAMA ISLAM NEGERI KEDAH

MAJLIS AGAMA ISLAM NEGERI KEDAH

LAWATAN KERJA ATM KE PUSBA

KUALA MUDA (10 OGOS 2022) – Telah selesai satu sesi Lawatan Kerja daripada pihak Angkatan Tentera Malaysia ke PUSBA.

Lawatan kerja berkenaan adalah bertujuan untuk membincangkan berkaitan Kursus Saudara Muslim Angkatan Tentera Malaysia di PUSBA yang akan berlansung pada 1 September 2022 sehingga 29 September 2022. Antara pegawai yang hadir antaranya Lt Kol Titan Bin Abd Wahab, Lt Kol Mohd Nizar Zahrin Bin Zakaria, Mejar Mohd Nasir Bin Azit dan Pegawai Waran 1 Muhammad Alwi Bin Aripin yang hadir Dari Jabatan Arah KAGAT.

Semoga segala usaha dan persiapan yang telah dirancang hasil kolaborasi antara PUSBA – ATM ini akan berjalan dengan lancar.

Facebook
WhatsApp
Twitter

PENAFIAN

Majlis Agama Islam Negeri Kedah (MAIK)tidak bertanggungjawab terhadap sebarang kehilangan atau kerosakan yang dialami kerana menggunakan maklumat dalam portal ini.

PERMOHONAN BARU

BAYARAN PERMIT PEGUAM SYARIE

Majlis Agama Islam Negeri Kedah menerima bayaran Permit Peguam Syarie melalui cek dan pindahan wang secara elektronik atas nama MAJLIS AGAMA ISLAM KEDAH No Akaun 02011010000370 (Bank Islam Malaysia Berhad)

Jika pembayaran melalui cek mestilah diserahkan ke pejabat Majlis Agama Islam Kedah dan Cek di buat atas nama MAJLIS AGAMA ISLAM KEDAH.

Sebarang pembayaran atas talian mestilah di E-Mel ke maik@kedah.gov.my beserta butiran seperti berikut :-

1. Nama:
2. No telefon:
3. Tujuan bayaran:
4. Salinan bukti bayaran

# Sila hubungi Majlis Agama Islam Negeri Kedah untuk sebarang pertanyaan.