Alih Bahasa:

Author picture

BENGKEL PENJANAAN DANA-DANA BAHARU MAJLIS AGAMA ISLAM NEGERI KEDAH (MAIK) 2023

GURUN, KEDAH : 03 September 2023 hingga 05 September 2023, Bahagian Peyelidikan dan Perancangan Strategik MAIK telah menganjurkan Bengkel Penjanaan Dana-dana Baharu MAIK 2023 bertempat di The Jerai Hill Resort, Gurun, Kedah.

Bengkel ini telah disertai oleh semua Ketua Bahagian, Ketua Unit dan beberapa orang kakitangan lain. Antara penceramah jemputannya ialah, Dr Mohd Faisal Bin Mustafa dari Lembaga Zakat Negeri Kedah (LZNK), Tuan Haji Mohd Nazri Bin Chik dari Bank Islam Malaysia Berhad (BIMB) dan Ustaz Mohammad Salleh Bin Abdul Saha dari Majlis Agama Islam Selangor (MAIS).

Majlis Perasmian Penutup telah disempurnakan oleh Yang Berbahagia Dato’ Wira Syeikh Yahaya Bin Jusoh, Timbalan Yang Dipertua MAIK pada hari terakhir program iaitu pada 05 September 2023.

Facebook
WhatsApp
Twitter

ARKIB BERITA

Himpunan Berita Dan Aktiviti Majlis Agama Islam Negeri Kedah

BERITA SEMASA

PERMOHONAN BARU

000000-00-0000
000-000000
BAYARAN PERMIT PEGUAM SYARIE

Majlis Agama Islam Negeri Kedah menerima bayaran Permit Peguam Syarie melalui cek dan pindahan wang secara elektronik atas nama MAJLIS AGAMA ISLAM KEDAH No Akaun 02011010000370 (Bank Islam Malaysia Berhad)

Jika pembayaran melalui cek mestilah diserahkan ke pejabat Majlis Agama Islam Kedah dan Cek di buat atas nama MAJLIS AGAMA ISLAM KEDAH.

Sebarang pembayaran atas talian mestilah di E-Mel ke maik@kedah.gov.my beserta butiran seperti berikut :-

1. Nama:
2. No telefon:
3. Tujuan bayaran:
4. Salinan bukti bayaran

# Sila hubungi Majlis Agama Islam Negeri Kedah untuk sebarang pertanyaan.