Alih Bahasa:

Author picture

LAWATAN KERJA MAJLIS AGAMA ISLAM PULAU PINANG KE MAJLIS AGAMA ISLAM NEGERI KEDAH

18 April 2023: Majlis Agama Islam Negeri Kedah telah menerima lawatan kerja daripada Majlis Agama Islam Pulau Pinang. Tujuan lawatan ini adalah untuk meninjau pelaksanaan pembangunan sistem maklumat data hartanah wakaf di Majlis Agama Islam Negeri Kedah dan bertukar – tukar idea mengenai Pengurusan Wakaf Dan Baitulmal.

Delegasi ini diketuai oleh Tuan Fakhruddin bin Abd Rahman iaitu Ketua Unit Pembangunan Hartanah dan Harta Wakaf, MAIPP bersama 9 orang kakitangan daripada MAIPP. Delegasi ini disambut oleh Tuan Syeikh Fakhrurrazi bin Yub, Ketua Bahagian Wakaf Tn Syeikh Ahmad Zaki Bin Haji Ghazali, ketua Bahagian Baitulmal dan Puan Norhasmiza Binti Mt Zain, Ketua Unit Teknologi Maklumat dan Komunikasi serta kakitangan Bahagian Wakaf Dan Unit Teknologi Maklumat dan Komunikasi.

Facebook
WhatsApp
Twitter

PERMOHONAN BARU

000000-00-0000
000-000000
BAYARAN PERMIT PEGUAM SYARIE

Majlis Agama Islam Negeri Kedah menerima bayaran Permit Peguam Syarie melalui cek dan pindahan wang secara elektronik atas nama MAJLIS AGAMA ISLAM KEDAH No Akaun 02011010000370 (Bank Islam Malaysia Berhad)

Jika pembayaran melalui cek mestilah diserahkan ke pejabat Majlis Agama Islam Kedah dan Cek di buat atas nama MAJLIS AGAMA ISLAM KEDAH.

Sebarang pembayaran atas talian mestilah di E-Mel ke maik@kedah.gov.my beserta butiran seperti berikut :-

1. Nama:
2. No telefon:
3. Tujuan bayaran:
4. Salinan bukti bayaran

# Sila hubungi Majlis Agama Islam Negeri Kedah untuk sebarang pertanyaan.