Alih Bahasa:

Author picture

MAJLIS PENUTUP BENGKEL SEMAKAN STRUKTUR KURIKULUM PUSBA

ALOR SETAR (20 JULAI 2022) – Telah berakhir Bengkel Semakan Struktur Kurikulum PUSBA yang telah dijalankan sejak 18 Julai 2022 lalu.

Majlis ditutup dengan sesi pembentangan, rumusan dan kesimpulan oleh Tuan Syeikh Mohd Zamri Bin Bakar (Pengetua PUSBA) berkaitan tiga (3) subjek yang telah disemak oleh ahli panel.

Majlis diteruskan dengan Penyampaian Cenderahati kepada semua ahli panel yang terlibat dan sesi bergambar bersama kakitangan PUSBA.

Pihak PUSBA mengucapkan terima kasih kepada barisan ahli panel yang sudi berkampung selama 3 hari 2 malam demi memastikan Sukatan Pelajaran untuk golongan Saudara Baru khususnya pelajar-pelajar di bawah PUSBA sesuai untuk kegunaan pengajian mereka. Terima kasih juga diucapkan kepada barisan kakitangan PUSBA yang turut terlibat demi memastikan bengkel berjalan dengan lancar.

Bengkel tamat jam 2 petang.

Facebook
WhatsApp
Twitter

PERMOHONAN BARU

000000-00-0000
000-000000
BAYARAN PERMIT PEGUAM SYARIE

Majlis Agama Islam Negeri Kedah menerima bayaran Permit Peguam Syarie melalui cek dan pindahan wang secara elektronik atas nama MAJLIS AGAMA ISLAM KEDAH No Akaun 02011010000370 (Bank Islam Malaysia Berhad)

Jika pembayaran melalui cek mestilah diserahkan ke pejabat Majlis Agama Islam Kedah dan Cek di buat atas nama MAJLIS AGAMA ISLAM KEDAH.

Sebarang pembayaran atas talian mestilah di E-Mel ke maik@kedah.gov.my beserta butiran seperti berikut :-

1. Nama:
2. No telefon:
3. Tujuan bayaran:
4. Salinan bukti bayaran

# Sila hubungi Majlis Agama Islam Negeri Kedah untuk sebarang pertanyaan.