Alih Bahasa:

Author picture

MAJLIS JAMUAN RAYA KAKITANGAN PUSBA BERSAMA PELAJAR BULANAN

KUALA MUDA (9 MEI 2022) – Telah diadakan satu Majlis Jamuan Hari Raya Aidilfitri oleh kakitangan PUSBA bersama pelajar-pelajar bulanan PUSBA Sesi 2/2022.

Majlis jamuan Hari Raya ini adalah yang kali pertama diadakan selepas dua (2) tahun dunia dilanda Covid-19. Majlis hanya dilakukan secara ringkas atau dalaman melibatkan kakitangan dan pelajar PUSBA sahaja. Majlis dihadiri oleh Tuan Sheikh Mohd Zamri Bin Bakar (Pengetua PUSBA) dan semua barisan kakitangan PUSBA.

Segala juadah makanan dilakukan secara “potluck” di mana setiap kakitangan perlu membawa juadah makanan masing-masing. Semoga dengan adanya majlis seperti ini dapat mengeratkan lagi hubungan diantara kakitangan dan semua pelajar PUSBA.

Facebook
WhatsApp
Twitter

PERMOHONAN BARU

000000-00-0000
000-000000
BAYARAN PERMIT PEGUAM SYARIE

Majlis Agama Islam Negeri Kedah menerima bayaran Permit Peguam Syarie melalui cek dan pindahan wang secara elektronik atas nama MAJLIS AGAMA ISLAM KEDAH No Akaun 02011010000370 (Bank Islam Malaysia Berhad)

Jika pembayaran melalui cek mestilah diserahkan ke pejabat Majlis Agama Islam Kedah dan Cek di buat atas nama MAJLIS AGAMA ISLAM KEDAH.

Sebarang pembayaran atas talian mestilah di E-Mel ke maik@kedah.gov.my beserta butiran seperti berikut :-

1. Nama:
2. No telefon:
3. Tujuan bayaran:
4. Salinan bukti bayaran

# Sila hubungi Majlis Agama Islam Negeri Kedah untuk sebarang pertanyaan.