Alih Bahasa : EnglishMalay
MAJLIS AGAMA ISLAM NEGERI KEDAH

MAJLIS AGAMA ISLAM NEGERI KEDAH

MAJLIS TAMAT KURSUS INTENSIF SAUDARA MUSLIM ATM SIRI 1/2022

PUSBA (29 SEPTEMBER 2022) – Telah selesai Majlis Tamat Kursus dan Penyampaian Sijil kepada peserta-peserta Kursus Intensif Saudara Muslim Angkatan Tentera Malaysia Siri 1/2022.

Majlis telah dihadiri oleh Yang Berbahagia Dato’ Haji Mohd Yusri Bin Haji Md Daud (Setiausaha Majlis Agama Islam Negeri Kedah), Left Kolonel Mohamad Nizar Zahrin Bin Zakaria (Ketua Sel Kemajuan Ahwal Sakhsiah) serta Pegawai-pegawai pengiring dari Kor Agama Angkatan Tentera Malaysia (KAGAT).

Majlis perasmian penutup dan penyampaian anugerah cemerlang disampaikan oleh Yang Berbahagia Dato’ Haji Mohd Yusri Bin Haji Md Daud (Setiausaha MAIK). Penyampaian sijil telah diberikan kepada seramai dua puluh lima (25) peserta yang telah berjaya selesai kursus. Terima kasih diucapkan kepada Angkatan Tentera Malaysia kerana telah memilih PUSBA sebagai tempat kursus para anggota Saudara Baru. Semoga usaha jalinan kerjasama antara PUSBA-ATM ini berterusan dimasa akan datang.

Majlis tamat jam 12.00 tengah hari.

Facebook
WhatsApp
Twitter

PENAFIAN

Majlis Agama Islam Negeri Kedah (MAIK)tidak bertanggungjawab terhadap sebarang kehilangan atau kerosakan yang dialami kerana menggunakan maklumat dalam portal ini.

PERMOHONAN BARU

BAYARAN PERMIT PEGUAM SYARIE

Majlis Agama Islam Negeri Kedah menerima bayaran Permit Peguam Syarie melalui cek dan pindahan wang secara elektronik atas nama MAJLIS AGAMA ISLAM KEDAH No Akaun 02011010000370 (Bank Islam Malaysia Berhad)

Jika pembayaran melalui cek mestilah diserahkan ke pejabat Majlis Agama Islam Kedah dan Cek di buat atas nama MAJLIS AGAMA ISLAM KEDAH.

Sebarang pembayaran atas talian mestilah di E-Mel ke maik@kedah.gov.my beserta butiran seperti berikut :-

1. Nama:
2. No telefon:
3. Tujuan bayaran:
4. Salinan bukti bayaran

# Sila hubungi Majlis Agama Islam Negeri Kedah untuk sebarang pertanyaan.