MAJLIS AGAMA ISLAM NEGERI KEDAH

MAJLIS AGAMA ISLAM NEGERI KEDAH

KURSUS INTENSIF SAUDARA MUSLIM ATM SIRI 2

PUSBA (1 SEPTEMBER 2022) – Telah selesai sesi pendaftaran dan Taklimat Kursus Intensif Saudara Muslim Angkatan Tentera Malaysia di dewan PUSBA, Sungai Petani.

Majlis Taklimat Ringkas ini telah disempurnakan perasmiannya oleh Tuan Syeikh Mohd Zamri Bin Bakar (Pengetua PUSBA). Dua orang wakil dari Kem 6 Bridged iaitu Ustaz Safarin dan Ustazah Norhazwani turut hadir.

Majlis ini telah melibatkan seramai lima belas (15) peserta yang terdiri daripada anggota-anggota tentera yang mewakili Tentera Darat Malaysia, Tentera Udara DiRaja Malaysia dan Tentera Laut Malaysia. Tujuan Kursus Intensif ini dilakukan adalah untuk memberi fokus kepada anggota-anggota yang baru memeluk Agama Islam dapat menuntut berkaitan Ilmu Asas Fadu Ain. Semoga kursus ini dapat dimanfaatkan sebaiknya oleh semua peserta.

Taklimat tamat pada jam 4 petang.

Facebook
WhatsApp
Twitter

PENAFIAN

Majlis Agama Islam Negeri Kedah (MAIK)tidak bertanggungjawab terhadap sebarang kehilangan atau kerosakan yang dialami kerana menggunakan maklumat dalam portal ini.

PERMOHONAN BARU

BAYARAN PERMIT PEGUAM SYARIE

Majlis Agama Islam Negeri Kedah menerima bayaran Permit Peguam Syarie melalui cek dan pindahan wang secara elektronik atas nama MAJLIS AGAMA ISLAM KEDAH No Akaun 02011010000370 (Bank Islam Malaysia Berhad)

Jika pembayaran melalui cek mestilah diserahkan ke pejabat Majlis Agama Islam Kedah dan Cek di buat atas nama MAJLIS AGAMA ISLAM KEDAH.

Sebarang pembayaran atas talian mestilah di E-Mel ke maik@kedah.gov.my beserta butiran seperti berikut :-

1. Nama:
2. No telefon:
3. Tujuan bayaran:
4. Salinan bukti bayaran

# Sila hubungi Majlis Agama Islam Negeri Kedah untuk sebarang pertanyaan.