MAJLIS AGAMA ISLAM NEGERI KEDAH

MAJLIS AGAMA ISLAM NEGERI KEDAH

AKTIVITI MENDAKI GUNUNG JERAI

YAN (9 OGOS 2022) – Telah berlangsung satu program iaitu Aktiviti Mendaki Gunung Jerai bersama pelajar PUSBA.

Aktiviti tersebut secara khususnya telah melibatkan barisan kakitangan PUSBA bersama semua pelajar Kursus Bulanan Sesi 2/2022 PUSBA iaitu seramai sembilan belas orang (19).

Aktiviti riadah seperti ini dilakukan bertujuan membawa pelajar-pelajar menikmati satu keindahan ciptaan Allah yang berada di Gunung Jerai sebelum kesemua pelajar bakal menghadapi minggu peperiksaan dan tamat sesi pada minggu seterusnya.

Semoga dengan adanya aktiviti seperti ini akan dapat menghilangkan tekanan para pelajar sebelum menghadapi minggu peperiksaan dan dapat mengeratkan lagi hubungan antara barisan kakitangan bersama pelajar-pelajar walaupun mereka sudah tamat sesi selepas ini.

Facebook
WhatsApp
Twitter

PENAFIAN

Majlis Agama Islam Negeri Kedah (MAIK)tidak bertanggungjawab terhadap sebarang kehilangan atau kerosakan yang dialami kerana menggunakan maklumat dalam portal ini.

PERMOHONAN BARU

BAYARAN PERMIT PEGUAM SYARIE

Majlis Agama Islam Negeri Kedah menerima bayaran Permit Peguam Syarie melalui cek dan pindahan wang secara elektronik atas nama MAJLIS AGAMA ISLAM KEDAH No Akaun 02011010000370 (Bank Islam Malaysia Berhad)

Jika pembayaran melalui cek mestilah diserahkan ke pejabat Majlis Agama Islam Kedah dan Cek di buat atas nama MAJLIS AGAMA ISLAM KEDAH.

Sebarang pembayaran atas talian mestilah di E-Mel ke maik@kedah.gov.my beserta butiran seperti berikut :-

1. Nama:
2. No telefon:
3. Tujuan bayaran:
4. Salinan bukti bayaran

# Sila hubungi Majlis Agama Islam Negeri Kedah untuk sebarang pertanyaan.