MAJLIS AGAMA ISLAM NEGERI KEDAH

MAJLIS AGAMA ISLAM NEGERI KEDAH

TAARUF TENAGA PENGAJAR BARU BERSAMA PELAJAR

KUALA MUDA (05 APRIL 2022) – Telah diadakan satu perjumpaan Guru bersama-sama pelajar-pelajar Bulanan Sesi 1/2022 di Bilik Mesyuarat PUSBA.

Perjumpaan diadakan bertujuan memperkenalkan seorang tenaga pengajar merangkap warden asrama lelaki yang baru dilantik iaitu Ustaz Muhammad Shahrul Fikri Bin Halim. Perjumpaan turut dihadiri Tuan Pengetua PUSBA, barisan guru dan seramai sebelas (11) orang pelajar bulanan sesi 1/2022. Perjumpaan dimulakan dengan diberi sedikit taklimat oleh Tuan Pengetua PUSBA dan diteruskan dengan sesi taaruf kakitangan baru kepada para pelajar.

Semoga dengan adanya perjumpaan sebegini akan mendekatkan lagi hubungan antara barisan kakitangan bersama para pelajar.

Facebook
WhatsApp
Twitter

PENAFIAN

Majlis Agama Islam Negeri Kedah (MAIK)tidak bertanggungjawab terhadap sebarang kehilangan atau kerosakan yang dialami kerana menggunakan maklumat dalam portal ini.

PERMOHONAN BARU

BAYARAN PERMIT PEGUAM SYARIE

Majlis Agama Islam Negeri Kedah menerima bayaran Permit Peguam Syarie melalui cek dan pindahan wang secara elektronik atas nama MAJLIS AGAMA ISLAM KEDAH No Akaun 02011010000370 (Bank Islam Malaysia Berhad)

Jika pembayaran melalui cek mestilah diserahkan ke pejabat Majlis Agama Islam Kedah dan Cek di buat atas nama MAJLIS AGAMA ISLAM KEDAH.

Sebarang pembayaran atas talian mestilah di E-Mel ke maik@kedah.gov.my beserta butiran seperti berikut :-

1. Nama:
2. No telefon:
3. Tujuan bayaran:
4. Salinan bukti bayaran

# Sila hubungi Majlis Agama Islam Negeri Kedah untuk sebarang pertanyaan.