MAJLIS AGAMA ISLAM NEGERI KEDAH

MAJLIS AGAMA ISLAM NEGERI KEDAH

PERJUMPAAN TENAGA PENGAJAR MINGGUAN PUSBA

KUALA MUDA (16 MAC 2022) – Perjumpaan Bersama Tenaga Pengajar Kelas Mingguan PUSBA telah diadakan seperti tarikh berikut bertempat di Pusat Bimbingan Islam Sultan Abdul Halim Mu’adzam Shah (PUSBA).

Perjumpaan ini adalah perjumpaan pertama secara bersemuka sejak kali terakhir dilakukan pada tahun 2020 berikutan oleh Standard Operating Standard (SOP) Covid 19 yang tidak membenarkan. Oleh itu pertemuan hanya dilakukan secara atas talian/online sahaja. Perjumpaan bersama tenaga pengajar kelas mingguan ini dilakukan bertujuan membincangkan beberapa perkara berkaitan perjalanan Kelas Mingguan PUSBA. Antara perkara yang dibincangkan ialah berkaitan Sukatan Pelajaran, Masalah-masalah yang dihadapi pelajar dan bagaimana kaedah penyelesaian yang akan diambil oleh pihak PUSBA. Perjumpaan ini dihadiri oleh kesemua lapan (8) daerah kelas mingguan dengan jumlah kehadiran seramai tiga belas (13) orang daripada jumlah sebenar dua puluh satu (21) orang tenaga pengajar kelas mingguan PUSBA.

Semoga dengan adanya perjumpaan ini dapat membantu para tenaga pengajar dalam melancarkan perjalanan Kelas Mingguan PUSBA. Perjumpaan ini tamat pada jam 12.30 tengah hari.

Facebook
WhatsApp
Twitter

PENAFIAN

Majlis Agama Islam Negeri Kedah (MAIK)tidak bertanggungjawab terhadap sebarang kehilangan atau kerosakan yang dialami kerana menggunakan maklumat dalam portal ini.

PERMOHONAN BARU

BAYARAN PERMIT PEGUAM SYARIE

Majlis Agama Islam Negeri Kedah menerima bayaran Permit Peguam Syarie melalui cek dan pindahan wang secara elektronik atas nama MAJLIS AGAMA ISLAM KEDAH No Akaun 02011010000370 (Bank Islam Malaysia Berhad)

Jika pembayaran melalui cek mestilah diserahkan ke pejabat Majlis Agama Islam Kedah dan Cek di buat atas nama MAJLIS AGAMA ISLAM KEDAH.

Sebarang pembayaran atas talian mestilah di E-Mel ke maik@kedah.gov.my beserta butiran seperti berikut :-

1. Nama:
2. No telefon:
3. Tujuan bayaran:
4. Salinan bukti bayaran

# Sila hubungi Majlis Agama Islam Negeri Kedah untuk sebarang pertanyaan.