MAJLIS AGAMA ISLAM NEGERI KEDAH

MAJLIS AGAMA ISLAM NEGERI KEDAH

MESYUARAT PENUTUP PENGAUDITAN PENYATA KEWANGAN (EXIT CONFERENCE) MAIK BAGI TAHUN BERAKHIR 31 DIS. 2020

ALOR SETAR (15 MAC 2022) – Mesyuarat Penutup Pengauditan Penyata Kewangan (Exit Conference) MAIK Bagi Tahun Berakhir 31 Disember 2020 telah dijalankan oleh pihak Jabatan Audit Negara, Kedah bersama pihak pengurusan MAIK.

Mesyuarat ini telah berlangsung secara atas talian di Bilik Mesyuarat Saidina Umar (JHEIK). Pentadbiran MAIK diketuai oleh Timbalan Yang Dipertua MAIK, Dato’ Wira Syeikh Yahya Bin Haji Jusoh selaku pengerusi bersama, kakitangan Bahagian Kewangan & Pelaburan MAIK, Unit Audit Dalam MAIK, Bahagian Pembangunan Hartanah MAIK dan anak syarikat MAIK iaitu Syarikat Pengurusan Izzah Sdn. Bhd.

Jabatan Audit Negara hadir secara atas talian dipengerusikan oleh Pengarah Audit Kedah, En. Hanizar Bin Hamzah bersama-sama pasukan audit kewangan Jabatan Audit Negara, Kedah.

Pelbagai isu dan teguran diperbincangkan serta mendapat pandangan dan ulasan yang membina  dari Jabatan Audit Negara. Kerjasama yang baik ini membantu MAIK untuk memperbaiki dan mempertingkatkan mutu pengurusan kewangan pada masa hadapan.

Facebook
WhatsApp
Twitter

PENAFIAN

Majlis Agama Islam Negeri Kedah (MAIK)tidak bertanggungjawab terhadap sebarang kehilangan atau kerosakan yang dialami kerana menggunakan maklumat dalam portal ini.

PERMOHONAN BARU

BAYARAN PERMIT PEGUAM SYARIE

Majlis Agama Islam Negeri Kedah menerima bayaran Permit Peguam Syarie melalui cek dan pindahan wang secara elektronik atas nama MAJLIS AGAMA ISLAM KEDAH No Akaun 02011010000370 (Bank Islam Malaysia Berhad)

Jika pembayaran melalui cek mestilah diserahkan ke pejabat Majlis Agama Islam Kedah dan Cek di buat atas nama MAJLIS AGAMA ISLAM KEDAH.

Sebarang pembayaran atas talian mestilah di E-Mel ke maik@kedah.gov.my beserta butiran seperti berikut :-

1. Nama:
2. No telefon:
3. Tujuan bayaran:
4. Salinan bukti bayaran

# Sila hubungi Majlis Agama Islam Negeri Kedah untuk sebarang pertanyaan.