MAJLIS AGAMA ISLAM NEGERI KEDAH

MAJLIS AGAMA ISLAM NEGERI KEDAH

AKTIVITI HUJUNG MINGGU BERSAMA PELAJAR BULANAN PUSBA

KUALA MUDA (26 FEBRUARI 2022) – Aktiviti riadah hujung minggu telah diadakan bersama pelajar bulanan PUSBA sesi 1/2022 di Pantai Merdeka.

Aktiviti riadah pada hujung minggu ini adalah yang pertama kalinya diadakan untuk sesi 1/2022 bagi memberi peluang kepada para pelajar menikmati suasana luar setelah sekian lama berada di asrama. Para pelajar mengambil peluang ini dengan berjalan kaki menikmati pemandangan sekitar Pantai Merdeka dan membeli belah barang keperluan dan juadah makanan dikawasan tersebut. Aktiviti ini hanya melibatkan lapan (8) orang pelajar asrama yang tidak pulang ke rumah pada hujung minggu daripada jumlah sebenar dua belas (12) orang pelajar. 

Semoga dengan aktiviti seperti ini dapat mengeratkan lagi hubungan antara para pelajar bersama kakitangan PUSBA yang terlibat.

Facebook
WhatsApp
Twitter

PENAFIAN

Majlis Agama Islam Negeri Kedah (MAIK)tidak bertanggungjawab terhadap sebarang kehilangan atau kerosakan yang dialami kerana menggunakan maklumat dalam portal ini.

PERMOHONAN BARU

BAYARAN PERMIT PEGUAM SYARIE

Majlis Agama Islam Negeri Kedah menerima bayaran Permit Peguam Syarie melalui cek dan pindahan wang secara elektronik atas nama MAJLIS AGAMA ISLAM KEDAH No Akaun 02011010000370 (Bank Islam Malaysia Berhad)

Jika pembayaran melalui cek mestilah diserahkan ke pejabat Majlis Agama Islam Kedah dan Cek di buat atas nama MAJLIS AGAMA ISLAM KEDAH.

Sebarang pembayaran atas talian mestilah di E-Mel ke maik@kedah.gov.my beserta butiran seperti berikut :-

1. Nama:
2. No telefon:
3. Tujuan bayaran:
4. Salinan bukti bayaran

# Sila hubungi Majlis Agama Islam Negeri Kedah untuk sebarang pertanyaan.